Перегляд за Автор "Маліневська, Олександра Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Анімаційні технології в молодіжному туризмі(2016) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Маліневська, Олександра ОлександрівнаРозглядаються різновиди туристичних анімацій, їх основні функції та на задоволення яких специфічних туристських потреб направлена анімаційна програма для молоді. Discusses the variety of tourist animations, their basic functions and for the satisfaction of some specific needs of the tourist-directed entertainment for young people.Документ Використання пюре калини та сироватки молочної, як поліпшувачів холодних збивних десертів(2017) Маліневська, Олександра Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина ЛьвівнаВраховуючи концепцію збалансованого харчування, встановлено, що при створенні різновидів холодних збивних десертів доцільно використання пюре калини без теплової обробки. Це дає можливість розширити асортимент виробничого ряду, поширює спектр використання нетрадиційної сировини, унеможливлює використання синтетичних барвників, окрім того дозволяє отримувати продукцію лікувально-профілактичного призначення. Taking into account the concept of balanced nutrition, it has been established that when creating varieties of cold pressed desserts it is expedient to use mashed potatoes without heat treatment. This makes it possible to expand the range of the production line, extends the range of use of non-traditional raw materials, makes it impossible to use synthetic dyes, in addition, it allows to receive products of therapeutic and prophylactic purposes.Документ Перспективи розвитку готелів-музеїв в Україні(2019) Маліневська, Олександра Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаНаведено класифікацію готелів-музеїв. Розглянуто та проаналізовано готелі-музеї, що представлені на українському готельному ринку. Обґрунтовано переваги готелів-музеїв над іншими концептуальними готелями та їх перспективи розвитку на вітчизняному готельному ринку. The classification of hotels-museums is given. The hotel reviews and analyzes the hotels presented in the Ukrainian hotel market. The advantages of hotel-museums over other conceptual hotels and their development prospects in the domestic hotel market.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на корисну модель № 120153)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Маліневська, Олександра ОлександрівнаСклад низькокалорійного десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач -глюкозно-фруктозний сироп. Додатково містить сироватку молочну, пюре з калини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, sweetener - glucose-fructose syrup. Аdditionally contains milk serum, iburnum puree.