Перегляд за Автор "Мартинова, Ярослава Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб приготування цукатів із картоплі (Патент на винахід № 112383)(2016) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович; Костючок, Неля Вікторівна; Мартинова, Ярослава ОлегівнаCпосіб приготування цукатів з картоплі передбачає приготування цукрового сиропу, підготовку овочевої сировини, різання її на шматочки, варіння в цукровому сиропі, відділення цукатів від цукрового сиропу і їх сушіння, який відрізняється тим, що як овочеву сировину, використовують картоплю, перед варінням шматочки додатково витримують протягом 15…30хв. у 5,0…6,0 % розчині оцтової кислоти. The method of preparation of candied potatoes involves cooking sugar syrup, preparing raw materials, cutting it into pieces, cooking in sugar syrup, separation of candied fruit from syrup and their drying, characterized in that the vegetable raw material used potato before cooking pieces of additional stand for 15 ... 30 min. in 5.0 ... 6.0% solution of acetic acid.Документ Спосіб приготування цукатів із картоплі (Патент на корисну модель № 103612)(2015) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович; Костючок, Неля Вікторівна; Мартинова, Ярослава ОлегівнаCпосіб приготування цукатів з картоплі передбачає приготування цукрового сиропу, підготовку овочевої сировини, різання її на шматочки, варіння в цукровому сиропі, відділення цукатів від цукрового сиропу і їх сушіння, який відрізняється тим, що як овочеву сировину, використовують картоплю, перед варінням шматочки додатково витримують протягом 15…30хв. у 5,0…6,0 % розчині оцтової кислоти. The method of preparation of candied potatoes involves cooking sugar syrup, preparing raw materials, cutting it into pieces, cooking in sugar syrup, separation of candied fruit from syrup and their drying, characterized in that the vegetable raw material used potato before cooking pieces of additional stand for 15 ... 30 min. in 5.0 ... 6.0% solution of acetic acid.