Перегляд за Автор "Марченко, Катерина Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Впровадження переробки індиків на птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика»(2023) Марченко, Катерина ОлегівнаДокумент Розроблення м'ясних паштетів спеціального призначення для профілактики залізодефіцитної анемії(2023) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Марченко, Катерина Олегівна; Мохорт, ВікторУ наукових дослідженнях запропоновано використання крові для фортифікації продукту гемовим залізом, яке краще всмоктується з кишечника. Розроблено модельні м’ясні фарші для паштетів з використанням м'яса, шкірки і печінки курячої, цільної крові та рослинної клітковини. За результатами органолептичної оцінки найкращими є зразок із внесенням крові у кількості 1%. Scientific studies suggest the use of blood to fortify the product with heme iron, which is better absorbed from the intestines. Model minced meat for pâtés was developed using chicken meat, skin and liver, whole blood and vegetable fiber. According to the results of the organoleptic evaluation, the sample with 1% blood is the best.Документ ЯМР та ІЧ-дослідження продукту модифікації картопляного крохмалю хлорангідридом адипінової кислоти(2021) Марченко, Катерина Олегівна; Сімурова, Наталія Вячеславівна; Шульга, Сергій ІвановичПроведено модифікацію крохмалю хлорангідридом адипінової кислоти. В результаті дослідження продукту реакції методом ІЧ спектроскопії встановлено, що відбувається зшивання лінійних ланцюгів глюкопіранозних залишків крохмалю, адже спектри вихідного і модифікованого продуктів мають ряд характерних відмінностей.