Перегляд за Автор "Марченко, Юлія Ігорівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз розвитку сучасного світового ринку морепродуктів(2015) Дітріх, Ірина Вікторівна; Марченко, Юлія ІгорівнаУ статті розглянуто статистичні дані щодо обсягів експорту та імпорту морепродуктів, а саме креветки, мідій, крабів, гребінців, кальмарів. Проаналізовано активні країни-експортери та імпортери морепродуктів; формування ціни на ринку креветки. Відзначено, що хвороба EMS (ранньої смертності креветки) має великий вплив на обсяги її виробництва. Окреслено процеси на ринку мідій. Висвітлено перспективи розвитку сучасного світового ринку морепродуктів на 2020, 2030 роки The article deals with statistical data concerning exports and imports of seafood, such as shrimp, mussels, crabs, scallops, calamaries. The countries, which actively export and import the seafood, were analyzed; as well as the pricing formation in the shrimp market. It is noted that the EMS disease (early mortality of shrimp) has a great impact on the volume of the production. The processes in the mussels market were outlined. The article deals with the prospects of development of modern world seafood market in 2020, 2030Документ Дослідження споживних властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун»(2014) Дітріх, Ірина Вікторівна; Марченко, Юлія ІгорівнаРозроблено рецептуру виготовлення нового виду рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун» з риби зниже- ної товарної цінності та апельсинового соку як фруктової заливки. Встановлено оптимальну концентрацію сухих ре- човин соку у фруктово-ягідному соусі пресервів з оселедця, яка забезпечує продукту оригінальні органолептичні влас- тивості. Виготовлено зразки нового продукту, визначено їх органолептичні та фізико-хімічні показники якості. Developed the recipe for the manufacture of a new kind of fish preserves in orange sauce «Нептун» fish decreased values and orange juice as a fruit filling. An optimal concentration of dry substances juice in the fruit and berry sauce preserves of herring, which provides the product with original organoleptic properties. The produced samples of the new product, defined by their organoleptic and physico-chemical quality indicatorsДокумент Оцінка показників якості нових рибних пресервів у вишневому соусі «Нептун Cherry»(2015) Дітріх, Ірина Вікторівна; Марченко, Юлія ІгорівнаРозглянуто можливість отримання нових рибних пресервів у вишневом у соусі «Нептун Cherry», які мають підвищену біологічну цінність та оригінальні споживні властивості. Установлена оптимальна концентрація сухих речовин у вишневом у соку з метою надання пресервам гармонійних органолептичних властивостей. Виготовлено зразки нового продукту, визначено їх органолептичні та фізико-хімічні показники якості. The possibility of getting new fish preserves in cherry sauce «Neptune Cherry», which has high biological value and unique consumer properties: color and taste, by the addition of plant material such as fruit juice cherries. Plant ingredient, which is the main component of the sauce, was elected by geographicaccessibility, consumer properties and chemical composition for reference data. The optimum concentration of solids in cherry juice for provision of harmonic organoleptic properties to preserve is determined. Results of the assessment show that fish preserves in cherry sauce containing 11% solids in cherry juice possess the best organoleptic quality. Samples of the new product carried out through the evaluation of organoleptic characteristics of new fish preserves in cherry sauce «Neptune Cherry» is developed by the five-point scale. Physical and chemical characteristics qualities are specified.