Перегляд за Автор "Марчук, Христина Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Сучасні технології десертів з використанням цукрозамінників(2021) Марчук, Христина Володимирівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаНа підставі узагальнення теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження інноваційних холодних солодких страв – мус, з метою зниження енергетичної цінності, для осіб хворих на цукровий діабет. Встановлено позитивний вплив цукрозамінників на органолептичні та фізико-хімічні показники якості мусів. Based on the generalization of theoretical material and experimental studies, the expediency of introducing innovative cold sweet dishes - mousse, with the aim of reducing the energy value, for people with diabetes is substantiated. The positive effect of sugar substitutes on the organoleptic and physico-chemical indicators of the quality of mousses was established.Документ Удосконалення технології десертів для ресторану з європейською кухнею в м. Івано-Франківськ(2021) Марчук, Христина Володимирівна