Перегляд за Автор "Машовець, Михайло Юрійович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів(2017) Павлюченко, Олена Станіславівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Машовець, Михайло ЮрійовичПроведені дослідження щодо виробництва кексів, збагачених сироватковими білками. Research has been conducted on the production of cakes enriched with whey proteins.Документ Нетрадиційні види борошна як сировина борошняних сумішей(2024) Машовець, Михайло Юрійович; Лявинець, Георгій Михайлович; Губеня, В'ячеслав ОлександровичДосліджено використання нетрадиційних видів борошна для створення борошняних сумішей. Встановлено, що борошно з гарбуза, соняшника, коноплі та льону збагачує продукцію нутрієнтами, підвищуючи її якість. Підкреслено потребу в подальших дослідженнях для оптимізації складу сумішей.