Перегляд за Автор "Мельник, Ірина"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вітчизняний та світовий досвід України у виробництві пива(2012) Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Мельник, ІринаПроаналізовано динаміку виробництва пива у світі та в Україні протягом 2005-2010 років. Оцінені фактори, які впливають на цінову політику у галузі, на обсяги виробництва вітчизняного пива, на величину імпорту та експорту цього напою. Окреслені задачі, які стоять перед пивоварною галуззю на сучасному етапі. The dynamics of production of beer is analysed in the world and in Ukraine during 2005 - 2010. The row of factors influences on a price policy in industry, on a production of beer volume, on an import and export of this drink. These factors were appraised. Tasks which stand before brewing industry on the modern stage are outlined. To such tasks behave: improvement of high - quality indexes of the prepared product, introduction of energy saving technologies in the production of beer, development of new types of the cheap and ecologically clean packing.Документ Нове направлення у технології безалкогольного напою, отриманого з використанням культури Medusomyces gisevii(2014) Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Григоренко, Наталія Олександрівна; Мельник, ІринаВ статті визначена актуальність питання розширення асортименту безалкогольних напоїв на основі нетрадиційної рослинної сировини. Запропоновано застосування цукрового сорго в технології безалкогольного ферментованого напою, отриманого з використанням мікроорганізмів Medusomyces gisevii. Визначено, що при заміні цукрового сиропу соком цукрового сорго у кількості (35±0,5) % можливо скоротити процес бродіння на 2 доби. При цьому готовий напій збагачується біологічно активними речовинами, зокрема амінокислотами та вітамінами. The article defines the relevance of the issue of expansion of assortment of soft beverages on the basis of nonconventional vegetative raw materials. Proposed use of sweet sorghum in technology of the nonalcoholic fermented beverage obtained using microorganisms Medusomyces gisevii. Determined that the replacement of sugar syrup sweet sorghum juice in an amount (35 ± 0,5)% may reduce the fermentation process for 2 days. In this case the finished beverage is enriched with biologically activesubstances, in particular amino acids and vitamins.Документ Процес миття внутрішньої поверхні ампул(2000) Мельник, Ірина; Прохоров, Олександр Миколайович; Житнецький, Ігор ВолодимировичРозроблено вакуумний спосіб миття ампул. Разработан вакуумный способ мытья ампул. Developed by method of vacuum cleaning vials.Документ Удосконалення пива світлих сортів на міні-пивоварнях м. Одеса за рахунок використання українського солоду(2018) Романова, Зоряна Миколаївна; Машир, Олена; Мельник, ІринаМетою роботи є удосконалення пива світлих сортів на міні-пивоварнях м. Одеса за рахунок використання українського солоду. The aim of the work is to improve beer of light varieties at mini-breweries in Odessa due to the use of Ukrainian malt.Документ Фізичні аспекти оптимізації процесів пивоваріння рентгенівським опромінюванням(2010) Романова, Зоряна Миколаївна; Зубченко, Віктор Сергійович; Романов, Микола Сергійович; Мельник, ІринаВ даній роботі представлені дослідження впливу рентгенівських променів на активізацію ферментів солоду і відповідно якісний склад сусла. In this work researches of influencing of x-rays is probed on activation of enzymes of malt and accordingly high-quality composition of mash.