Перегляд за Автор "Метльов, Сергій Геннадійович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Апаратурно-технологічні схеми виробництва пектиновмісних порошків(2011) Метльов, Сергій Геннадійович; Овчарук, Володимир Олексійович; Вересоцький, Юрій Іванович; Бабко, Євген Миколайович; Ющук, Інна ВасилівнаНаведено результати дослідження існуючих способів отримання сушених харчових порошків та започатковано розроблення нових технологічних схем виробництва сухих пектиновмісних екстрактів.Документ Використання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктів(2009) Гаврилов, В. С.; Метльов, Сергій Геннадійович; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна ВасилівнаПроцеси сушіння харчових продуктів з метою найповнішого збереження їх корисних властивостей при тривалому зберіганні є найбільш актуальними як для виробників так і для сільгосппереробників. Перелік продуктів тваринного і рослинного походження, що вимагають подальшої переробки, постійно розширюється. The process of dry food to the fullest preserve their beneficial properties during storage is the most relevant both for producers and for farmers. The list of products of animal and vegetable origin, requiring further processing, is constantly expanding.Документ Математична модель процесу першої сатурації цукрового виробництва(2014) Ющук, Інна Василівна; Овчарук, Володимир Олексійович; Метльов, Сергій ГеннадійовичРозроблена математична модель першої сатурації, яка складається з рівнянь, що описують гідродинаміку руху бульбашок сатураційного газу в сатурованому соці, а також рівнянь для опису масообміну в апараті з урахуванням розрахунку поверхні поділу фаз і коефіцієнтів дифузії діоксиду вуглецю і масовіддачі при абсорбції в рідинному середовищі. The mathematical model of the first carbonation, which consists of equations describing the hydrodynamics of bubble carbonation gas movement in saturovanomu juice and mass transfer equations to describe the device based on the calculation of the surface phase separation and diffusion coefficients of carbon dioxide and masoviddachi in absorption in the liquid medium.Документ Оптимізація процесу розрахунку сатуратора дифузійного соку цукрового виробництва(2012) Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Інна Василівна; Метльов, Сергій ГеннадійовичДоповідь присвячена оптимізації розрахунку сатуратора для очищення дифузійного соку в цукровому виробництві. Розроблена математична модель і параметричні схеми для розрахунку процесу карбонізації. Встановлено, що теоретичний розмір сатуратора менше тих апаратів, що використовуються на цукрових заводах. Насичення сатураційного газу діоксидом вуглецю негативно впливає на коефіцієнт його використання. Report on optimization of calculation process for the equipment intended for the absorption of carbon dioxide with the aim to neutralize calcium hydroxide when purifying crude juice in sugar production. Developed a mathematical model and parametric scheme to calculate the process of carbonation. Determined that the saturation with carbon dioxide of kiln gas negative impact on coefficient of its use. Was established that with the increase of CO2 in the gas efficiency of its use decreases.Документ Інформаційна підтримка інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів(2008) Гаврилов, В. С.; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Ющук, Інна Василівна; Метльов, Сергій ГеннадійовичЦя робота є складовою тематики на базі створенню інформаційної підтримки інженерних рішень по виробничим процесам сушіння харчових продуктів на базі сучасних комп’ютерних технологій. This work is part of the subject based on the creation of information support engineering solutions in industrial food drying processes based on модерн computer technology.