Перегляд за Автор "Михайленко, Ліна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Обґрунтування та розроблення способу отримання пастили оздоровчої дії з використанням пюре інжиру та агрусу(2018) Михайленко, Ліна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВраховуючи хімічний склад плодів інжиру та агрусу, запрпоновано їх використання у виробництві пастили, що дозволить збагатити її біологічно активними речовинами, підвищити антиоксидантні та радіопротекторні властивості, надати готовому виробу оздоровчих властивостей.Taking into account the chemical composition of the fruits of figs and gooseberries, their use in the production of marshmallow is envisaged, enabling it to be enriched with biologically active substances, to increase the antioxidant and radioprotective properties, to provide the finished product with the healing properties.Документ Отримання пастили оздоровчої дії з використанням пюре з інжиру та агрусу(2018) Михайленко, Ліна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЗапропонована рецептура пастили оздоровчої дії з використанням пюре з інжиру та агрусу The proposed recipe of the marshmallow of the healing action using figs and gooseberries puree