Перегляд за Автор "Можейко, Андрій Артемович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення мікроелементного складу емульгатора е471 методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою(2021) Можейко, Андрій Артемович; Подобій, Олена Валеріївна; Мілюкін, Михайло ВасильовичДокумент Розробка технології харчової добавки на основі сухого яєчного білка(2021) Можейко, Андрій Артемович; Подобій, Олена ВалеріївнаОднією з основних функціональних характеристик гелів є його міцність. Міцність гелю є мірою властивостей яєчного гелеутворюючого білка, саме тому її визначають на виробництві. Чим однорідніша структура гелю, тим краща його стійкість до механічного впливу. Визначення міцності гелю проводили за допомогою аналізатора текстури TMS−Pilot.Документ Удосконалення технології виробництва моно- і дигліциридів жирних кислот Е471(2020) Можейко, Андрій Артемович