Перегляд за Автор "Момот, В. Г."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи використання електроактивованої води при виробництві комбікормів(2011) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Момот, В. Г.; Геращенко, А. Т.Рідкі компоненти є цінним ресурсом в технології комбікормів. В статті наведено інформацію про новий спосіб екстракції поживних речовин з ефіроолійних культур. Електроактивована вода є джерелом двох водних розчинів. Перший розчин має рН – 3, а другий – 12. Концентрацію речовин визначають за оптичною густиною (діапазон хвиль – 429 нм, довжина кювети – 5 мм). Оптимальні параметри екстракції: рН 12, температура 60 ºС. Liquid components are valuable resources in technology of forage. In the article was produced information on new method extraction nutriments out of ethereality crops. Electrolysis water is source of two aqueous solutions. First solution has the рН – 3, second – 12. Concentration of substances determine at the optical density (wave band – 429 nm, measure of cuvette – 5 mm). Optimum parameters of extraction: рН 12, temperature 60 ºС.Документ Підготовка меляси до введення в корми(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Момот, В. Г.Рідкі компоненти є цінним ресурсом в технології комбікормів. В статті наведено інформацію про хімічний склад та фізичні властивості меляси. Є традиційна енергоємна технологія підготовки меляси до введення в корми. Запропоновано змішувати мелясу з борошнистою сировиною. Після чого продукт розчиняють у воді. Концентрацію меляси у воді визначають за оптичною густиною (діапазон хвиль – 559…562 нм, довжина кювети – 5 мм). Розчин меляси розпилюють для введення в корм. Цей корм гранулюють. Температура зберігання меляси в розсипному стані – до 15 ºС. Така технологія може поліпшити екологічну ситуацію. Liquid components are valuable resources in technology of forage. In the article was produced information about chemical composition and physical properties of molasses. It is power consumption technology preparing of molasses to introduction into forage. Propose to mix molasses with mealy raw material. Whereupon the product dissolves in water. Concentration of molasses in water determine at the optical density (wave band – 559…562 нm, measure of cuvette – 5 mm). Solution of molasses has to spray to introduction into forage. This forage has to granulate. Temperature of preservation molasses powdery condition – to 15 ºС. Such technology can improve ecological situation.