Перегляд за Автор "Морозова, Ната Бадріївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників йогуртів з використанням порошку топінамбура(2014) Морозова, Ната Бадріївна; Мельник, Оксана ПетрівнаРозроблена модель продукту на основі йогурту з порошком топінамбура відноситься до групи продуктів підвищеної біологічної цінності і може бути використана при виробництві кисломолочних напоїв на молокопереробних підприємствах. Використання порошку топінамбура не потребує значних змін в традиційній технології йогурту і, відповідно, в допоміжному обладнанні та площах, що забезпечує певний економічний ефект. The model developed product based on yoghurt powder artichoke belongs to the products of high biological value and can be used in the manufacture of fermented milk drinks on the milk business. Use artichoke powder does not require significant changes in traditional technologies and yogurt, respectively, auxiliary equipment and areas, providing an economic benefit.Документ Корпоративна соціальна відповідальність туристичного підприємства як фактор зростання його конкурентоспроможності в умовах євроінтеграції(2018) Морозова, Ната Бадріївна; Розметова, Олена ГригорівнаРозкриті питання корпоративної соціальної відповідальності підприємств туристичної сфери. Issues of corporate social responsibility of Tourist Industry are disclosed.Документ Склад йогурту (Патент на корисну модель № 89242)(2014) Морозова, Ната Бадріївна; Мельник, Оксана Петрівна; Маринін, Андрій ІвановичКорисна модель належить до галузі молочної промисловості і може використовуватися при виробництві нових видів кисломолочних напоїв функціонального призначення, а саме йогуртів. Склад йогурту додатково містить порошок топінамбуру.