Перегляд за Автор "Мостенська, Тетяна Геннадіївна"
Зараз показуємо 1 - 15 з 15
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив на оточуюче середовище сироватки як побічного продукту молочного виробництва(2015) Мостенська, Тетяна ГеннадіївнаДокумент Забезпечення споживання харчових продуктів населенням в умовах скорочення покупної спроможності населення(2015) Мостенська, Тетяна ГеннадіївнаРозуміння підприємствами викликів ринку дозволяє мінімізувати втрати, пов’ язані із випуском продукції,яка не буде підтверджена платоспроможним попитом.Документ Маркетингові дослідження і розвиток іновацій(2011) Мостенська, Тетяна Геннадіївна; Кундєєва, Галина ОлексіївнаПроведені теоретичні дослідження здійснення маркетингових досліджень відповідно до певного етапу інноваційного процесу та реалізацією цього етапу в діяльності підприємства Theoretical study of marketing research according to a certain stage of the innovation process and the implementation of this phase in the enterpriseДокумент Набуття навичок прийняття управлінських рішень при використанні кейс-стаді(2015) Мостенська, Тетяна ГеннадіївнаУправлінські рішення - це одна із найбільш часто повторюваних управлінських дій, яка вимагає особливих навичок при здійсненні управління будь-якими процесами на підприємствах. Management decisions - is one of the most frequently recurring administrative actions that require special skills to manage every process in the business.Документ Особливості забезпечення попиту на харчові продукти в умовах кризи(2015) Мостенська, Тетяна ГеннадіївнаДокумент Подолання екологічних проблем як чинник зростання конкурентоспроможності харчової промисловості(2014) Мостенська, Тетяна ГеннадіївнаОстаннім часом в публікаціях все більшої уваги набувають питання збереження здоров'я, стану навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів. Проблеми екологічної безпеки відіграють провідну роль у забезпеченні населення екологічно чистим харчуванням. Recently, more and more publications attention to the issues preservation of health, the environment, sustainable use of natural resources. Problems of ecological safety play leading role in providing environmentally friendly food.Документ Проблеми ефективності виробництва хліба i хлібобулочних виробів(2014) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Сичевський, Микола Петрович; Мостенська, Тетяна ГеннадіївнаУ статті розглянуто проблеми ефективності функціонування підприємств хлібопекарської промисловості. Охарактеризовано динаміку зміни ємності ринку хлібу. Визначено основні чинники зниження ефективності виробництва та реалізації хліба і хлібобулочних виробів й обґрунтовано заходи щодо її підвищення. Досліджено динаміку зміни оптових цін на хліб і хлібобулочні вироби та визначено причини формування високого рівня витрат Одним із чинників формування високого рівня витрат визначено владу рітейлорів. Торгові мережі визначають цінову політику, політику управління дебіторською заборгованістю промислових підприємств, відіграють роль активних гравців на ринку хліба. The article considers the problems of efficiency of baking industry functioning. Dynamics of bread market capacity was characterized. The main factors reducing the efficiency of production and sale of bread and bakery products were described. The steps for its improvement have been given. The dynamics of changes in wholesale prices for bread and bakery products and the reasons of the formation of a high level of costs in production and sales were considered. Power of retailers was identified as one of the factors in the formation of highlevel costs. Retailers determine pricing and receivables management; they act as active players of the grain market.Документ Проблеми формування попиту на харчові продукти(2015) Мостенська, Тетяна ГеннадіївнаДокумент Проблеми якості харчових продуктів(2013) Мостенська, Тетяна ГеннадіївнаНа сьогоднішній день проблема здорового харчування є дуже важливою не тільки для нашої країни, а й для всього світу. Today the issue of healthy eating is important not only for our country but for the world.Документ Продовольча безпека України та напрями її забезпечення(2012) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Федулова, Ірина Валентинівна; Мостенська, Тетяна ГеннадіївнаРозглянуто теоретичні підходи до визначення продовольчої безпеки. Це дало можливість визначити та охарактеризувати групи показників та індикаторів, що визначають стан продовольчої безпеки країни. В статті наведено розрахунки значень показників продовольчої безпеки України. Індикатори продовольчої безпеки представлено в динаміці за період з 2000 по 2010 роки. Визначено основні чинники впливу на продовольчу безпеку та охарактеризовано їх дію. Theoretical trips to the definition of food security are reviewed. This made it possible to identify and characterize groups and indicators that define the state of the country's food security. The paper presents the calculation of indicators of food security in Ukraine. Food security indicators are presented for the period 2000 - 2010. The main factors of influence on food security are identified and its action are characterized. The figures for the three groups of criteria were calculated. This made to possible to set of problems in the form of food security in Ukraine. The trends of support of food security are defined.Документ Соцільно-відповідальний маркетинг як чинник формування попиту на харчові продукти(2016) Мостенська, Тетяна ГеннадіївнаДокумент Створення робочих місць у «зеленій» економіці(2015) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Мостенська, Тетяна Геннадіївна; Ралко, Олександра СергіївнаУ статті розглянуто сутність і принципи побудови «зеленої» економіки. Стверджується, що зелена економіка спрямована на зниження ризику для навколишнього середовища — середовища проживання людини і скорочення дефіциту природних ресурсів.Документ Сучасний стан і тенденції переробки твердих побутових відходів в Україні(2015) Мостенська, Тетяна Геннадіївна; Бойко, Ірина АнатоліївнаУ статті здійснено аналіз обсягів, структури і напрямів ут илізації твердих побутових відходів, який довів недосконалість сучасного стану сфери поводження з відходами в Україні. Розглянуто держ авні заходи щодо покращення сит уації з переробкою відходів. Проаналізовано напрями використання коштів, спрямованих на розвит ок сфери поводж ення з відходами. Визначено переваги і недоліки мож ливих варіантів переробки відходів та основні шляхи удосконалення процесу переробки твердих побутових відходів в Україні.Документ Фізична достатність харчових продуктів як чинник забезпечення продовольчої безпеки(2014) Мостенська, Тетяна ГеннадіївнаУ статті розглянуто один із критеріїв, що визначає продовольчу безпеку — фізичну достатність продовольства. Надано визначення фізичної достатності й охарактеризовано показники, які визначають стан фізичної достатності. Проведений аналіз існуючих наукових підходів надав можливість розширити перелік показників, що характеризують фізичну достатність. Розглянуто забезпечення населення України основними харчовими продуктами, проаналізовано баланс по цих продуктах. Представлено динаміку виробництва та споживання основних груп харчових продуктів і визначено тенденції у забезпеченні харчовими продуктами населення України. The article describes one of the criteria defining food security: physical availability of food in sufficient quantities. The definition of physical adequacy is given and factors that determine the state of physical sufficiency are characterized. The analysis of the existing scientific approaches enabled to expand the list of parameters characterizing physical sufficiency. Providing the population of Ukraine with main foodstuff is considered and the balance of these products is analyzed. The dynamics of production and consumption of major food groups is outlined and trends in providing Ukrainian population with food are identified.Документ Чи загрожує відміна обов’язкової сертифікації якості харчових продуктів(2010) Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна; Мостенська, Тетяна Геннадіївна