Перегляд за Автор "Мурашко, Катерина Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження процесу сушіння кореню селери(2017) Мурашко, Катерина Сергіївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведені результати попереднього оброблення різними способами кореня селери. Показано як пливає попереднє оброблення кореня селери на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing of different ways celery. Shown as a preliminary treatment of any living thing celery on dry product quality and duration of the drying process.Документ Дослідження режимів сушіння кореню селери(2017) Мурашко, Катерина Сергіївна; Марченко, Вікторія Євгеніївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичВ роботі наведені результати досліджень кінетики сушіння кореню селери, які характеризують вплив попереднього оброблення сировини на тривалість зневоднення. Ефективними способами є бланшування і замочування в розчині лимонної кислоти кореня селери перед сушінням.Документ Дослідження різних технологій сушіння кореню селери(2017) Мурашко, Катерина Сергіївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведені результати попереднього оброблення різними способами кореня селери. Показано як пливає попереднє оброблення кореня селери на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing of different ways celery. Shown as a preliminary treatment of any living thing celery on dry product quality and duration of the drying process.Документ Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини(2016) Коваль, Марина Олександрівна; Мурашко, Катерина Сергіївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено порівняльний аналіз сушіння жовтих і червоних сортів малини. In this paper the comparative analysis of dry yellow and red raspberry varieties.Документ Удосконалення процесу сушіння кореню селери(2016) Мурашко, Катерина Сергіївна; Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено дослідження з підвищення теплової ефективності процесу сушіння коріння селери з поліпшенням його якості та максимального збереження всіх біологічно цінних речовин. Research over is in-process brought from the increase of thermal efficiency of process of drying of root of celery with the improvement of his quality and maximal maintenance of all biologically valuable substances.Документ Удосконалення технології сушіння зелені петрушки(2016) Перець, Анастасія Олегівна; Мурашко, Катерина Сергіївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley.