Перегляд за Автор "Мусієнко, Ігор Васильович"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання гідроколоїдів у складі багатокомпонентних розсолів(2008) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мусієнко, Ігор Васильович; Гащук, Олександра ІзидорівнаВ статті наведено результати дослідження багатокомпонентних розсолів, які дозволяють зробити висновок про те, що величина в'язкості багатокомпонентних розсолів головним чином залежить від виду та концентрації харчових гідроколоїдів, а також іонної сили розчину.Документ Композиція виготовлення шинок (Патент на винахід № 70678)(2004) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мисюра, Юлія Миколаївна; Мусієнко, Ігор ВасильовичРозроблено композицію для виготовлення шинок, що містить яловичину, сіль, хлорид калію, прянощі, нітрит натрію, пірофосфат (Е 450), або дифосфат (Е 450), воду, яка відрізняється тим, що додатково містить рослинну білкову добавку, карагенан, модифікований крохмаль при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: Технічний результат. Даний винахід дозволяє розширити асортимент шинок з яловичини, а також отримати дієтичний продукт. A composition for the manufacture of hams containing beef , salt, potassium chloride , spices, sodium nitrite, pyrophosphate (E 450) or diphosphate (E 450) , water, wherein further comprising a vegetable protein supplement, carrageenan , modified starch in following ratio of components , wt. %: The technical result. The present invention allows to extend the range of hams beef, and get dietary products .Документ Композиція для виготовлення шинки (Патент на винахід № 72716 А)(Деклараційний патент на винахід 72716A, A23L 1/052 Композиція для виготовлення шинки / Кишенько І. І., Мисюра Ю. М., Мусієнко І. В., Драган О. І. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № 20031212349 ; заявл. 25.12.2003 ; опубл. 15.03.2005, Бюл. №3., 2005) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мисюра, Юлія Миколаївна; Мусієнко, Ігор Васильович; Драган, Олена ІванівнаРозроблено композицію для виготовлення шинок, що місить свинину 38,7-40,5, сіль 1,7, хлорид калію 0,3, прянощі 0,2, нітрит натрію 0,07, пірофосфат (Е450) або дифосфат 0,3, воду 10,85-14,4, яка відрізняється тим що додатково містить рослинну білкову добавку 2,0, карагінан 0,65-0,7, камедь тара 0,25, модифікований крохмаль 3,0, підсилювач смаку 0,07, при даному співвідношенні компонентів. Designed for the production of hams composition that contains 38,7-40,5 pork, salt 1,7, potassium chloride 0,3, 0,2 spices, sodium nitrite 0,07, pyrophosphate (E450) or diphosphate0,3, water 10,85-14,4, which is characterized in that it further comprises vegetable protein supplement 2,0, 0,65-0,7 carrageenan, tara gum0,25, modified starch 3,0, flavor enhancer 0,07, at this ratio of components.Документ Композиція для виготовлення шинок (Деклараційний патент на винахід 70678A)(Деклараційний патент на винахід 70678A, МПК A23L 1/052 Коипозиція для виготовлення шинок / Кишенько І. І. , Мисюра Ю. М., Мусієнко І. В. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № 20031212093 ; заявл. 23.12.2003 ; опубл.15.10.2004, Бюл. №10., 2004) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мисюра, Юлія Миколаївна; Мусієнко, Ігор ВасильовичРозроблено композицію для виготовлення шинок, що містить яловичину 74,7-84,1, сіль 2,0-2,2, хлорид калію 0,2-0,4, прянощі 0,48, нітрит натрію 0,05, пірофосфат (Е450) дифосфат (Е450) 0,29, воду 3,9-7,7, яка відрізняється тим, що додатково містить рослинну білкову добавку 1,9-3,9, карагінат 0,09-1,40, модифікований крохмаль0,98-1,40, приданому співвідношенні компонентів. Designed for the production of hams composition containing 74,7-84,1 beef, salt 2,0-2,2, 0,2-0,4 potassium chloride, spices 0,48, sodium nitrite 0,05, pyrophosphate (E450) diphosphate (E450) 0,29, 3,9-7,7 water, characterized in that it further comprises 1,9-3,9 vegetable protein supplement, carrageenan 0,09-1,40, modified starch, 0,98 - 1,40, at a given ratio of components.Документ Композиція для виготовлення шинок (Патент на винахід № 73061 А)(Деклараційний патент на винахід 73061А, A23L 1/052. Композиція для виготовлення шинок / Кишенько І. І., Мусієнко І. В., Мисюра Ю. М., Лаптєва В. О. / патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № 20031212255 ; заявл. 24.12.2003 ; опубл. 16.05.2005, Бюл. №5., 2005) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мусієнко, Ігор Васильович; Мисюра, Юлія Миколаївна; Лаптєва, Валентина ОлексіївнаРозроблено композицію для виготовлення шинок, що місить свинину 38,7-40,5, сіль 1,7, хлорид калію 0,3, прянощі 0,2, нітрит натрію 0,07, пірофосфат (Е450) або дифосфат 0,3, воду 10,85-14,4, яка відрізняється тим що додатково містить рослинну білкову добавку 2,0, каркгінат 0,65-0,7, камедь тара 0,25, модифікований крохмаль 3,0, підсилювач смаку 0,07, при даному співвідношенні компонентів. A composition for the manufacture of hams that kneads 38,7-40,5 pork, salt 1.7, potassium chloride 0.3, 0.2 spices, sodium nitrite 0.07, pyrophosphate (E450) or diphosphate 0.3, water 10,85-14,4, wherein further comprising a vegetable protein supplement 2.0, karkhinat 0,65-0,7, gum packaging 0.25, modified starch 3.0, flavor enhancer 0.07, for a given component ratio.Документ Удосконалення технології солених виробів з використанням технологічних сумішей(2005) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мусієнко, Ігор ВасильовичДосліджено функціонально-технологічні властивості напівочищених карагенанів, камедей дерева тара, гуару, ксантану та взаємодію їх у складі функціональних сумішей для використання в технології солених м 'ясних виробів. Functional and technological properties napivochyschenyh carrageenan, gums wood container, gum, xanthan and their interaction in the functional mixtures for use in technology salty the meat products.