Перегляд за Автор "Насретдінова, Каріна Халітівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Пастоподібний кисломолочний продукт з прянощами(2011) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Насретдінова, Каріна ХалітівнаКорисна модель відноситься до молочної промисловості, а саме до рецептур кисломолочних продуктів на основі сиру кисломолочного і сметани та може бути використана при виробництві на молочних підприємствах. В основу корисної моделі поставлена задача створення нового кисломолочного продукту з оригінальними органолептичними показниками та розширення асортименту пастоподібних кисломолочних продуктів. Задача вирішується тим, що до кисломолочної основи додають екстракти прянощів, у такому співвідношенні 0,2 – 0,6%, а також додатково використовують сіль, 0,8 – 1,0% та молочну сироватку 4,0 – 12,0%. The invention relates to the dairy industry, namely, the formulations of fermented milk-based cheese, sour milk and sour cream, and can be used in the manufacture of dairy factories. The basis of the utility model the task of creating a new fermented milk product with the original organoleptic characteristics and diversification paste of fermented milk products. The problem is solved in of dairy bases added spices, then the ratio of 0,2 – 0,6%, and further use of salt, 0,8 – 1,0% and milk whey 4,0 – 12,0%.Документ Пастоподібний кисломолочний продукт із композиціями прянощів(2011) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Насретдінова, Каріна ХалітівнаКорисна модель відноситься до молочної промисловості, а саме до рецептур кисломолочних продуктів на основі сиру кисломолочного і сметани та може бути використана при виробництві на молочних підприємствах. В основу корисної моделі поставлена задача створення нового кисломолочного продукту з оригінальними органолептичними показниками та розширення асортименту пастоподібних кисломолочних продуктів. Задача вирішується тим, що до кисломолочної основи додають композиції прянощів, у такому співвідношенні 0,6 – 1,8%, а також додатково використовують сіль, 0,8 – 1,0%. The invention relates to the dairy industry, namely, the formulations of fermented milk-based cheese, sour milk and sour cream, and can be used in the manufacture of dairy factories. The basis of the utility model the task of creating a new fermented milk product with the original organoleptic characteristics and diversification paste of fermented milk products. The problem is solved in that the composition of dairy bases added spices, then the ratio of 0.6 - 1.8%, and further use of salt, 0.8 - 1.0%.