Перегляд за Автор "Нечипорук, Анна Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Актуальність вдосконалення асортименту хлібних паличок «Грісіні» для закладів ресторанного господарства(2024) Нечипорук, Анна Юріївна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаПоказано використання нетрадиційної рослинної сировини в технології хлібних паличок «Грісіні», виготовлених з борошна вищого гатунку з додаванням вівсяних пластівців, вівсяних висівок, маку та кунжутуДокумент Вплив застосування сучасних клінінгових технологій на зростання прибутку готелю(2023) Нечипорук, Анна Юріївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаЛюдство досягло високого рівню розвитку та комфорту життя, але це все не без шкоди навколишньому середовищу. Кожна розсудлива людина знає, що вже зараз потрібно міняти своє життя і рятувати планету. Осторонь не можуть залишатися й готелі, адже якщо в світі панує така ідеологія як екостиль життя, вони також повинні відповідати цьому. Готелі повинні йти в ногу з часу й змінюватися для покращення стану нашої планети. Використання в засобів розміщення екоматеріалів, екопродуктів, клінінгових технологій з позначкою «еко» це все з кожним роком вабить все більше гостей, тим самим підвищує доходи готелів. Humanity has reached a high level of development and comfort of life, but all this is not without harming the environment. Every reasonable person knows that it is necessary to change his life and save the planet right now. Hotels cannot remain aloof either, because if such an ideology as an eco-style of life reigns in the world, they must also correspond to it. Hotels must keep up with the times and change to improve the condition of our planet. The use of eco-materials, eco-products, and cleaning technologies with the "eco" mark in accommodations attracts more and more guests every year, thereby increasing hotel revenues.Документ Методи управління конфліктами в системі керування людським потенціалом підприємств готельного бізнесу(2023) Дітріх, Ірина Вікторівна; Нечипорук, Анна ЮріївнаУправління персоналом в підприємствах готельного бізнесу здійснюється при допомозі науково розроблених методів. У теорії та практиці управління застосовують три групи методів: адміністративні, економічні та соціально-психологічні для вирішення конфліктів. Personnel management in hotel business enterprises is carried out with the help of scientifically developed methods. In the theory and practice of management, three groups of methods are used: administrative, economic, and socio-psychological to resolve conflicts.