Перегляд за Автор "Нижник, Наталія Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Електрохімічна активація води як альтернативний безреагентний спосіб підготовки води у виробництві пива(2018) Українець, Анатолій Іванович; Мукоїд, Роман Миколайович; Большак, Юрій Васильович; Нижник, Наталія Володимирівна; Мартиненко, Тетяна АндріївнаДосліджено вплив хімічного складу води на технологічні особливості виробництва пива. Запропоновано використання електрохімічної активації води як безреагентний спосіб підготовки, що забезпечує отримання питної води високої якості – основної сировини у виробництві пива. Исследовано влияние химического состава воды на технологические особенности производства пива. Предложено использование электрохимической активации воды как безреагентный способ подготовки, который обеспечивает получение питьевой воды высокого качества – основного сырья в производстве пива.Документ Електрохімічна активація води як альтернативний спосіб водопідготовки у пивоварінні(2018) Мукоїд, Роман Миколайович; Нижник, Наталія ВолодимирівнаМетою роботи є дослідження застосування методу електрохімічної активації води як способу водопідготовки в пивоварінні.Документ Способи підготовки води у пивоварній промисловості(2018) Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович; Нижник, Наталія ВолодимирівнаЗавданням наукових досліджень було обгрунтувати застосування безреагентного способу водопідготовки, а саме використання електрохімічно активованої водиДокумент Технологія електрохімічної активації води як ресурсозберігаючий спосіб водопідготовки у виробництві пива(2018) Мукоїд, Роман Миколайович; Нижник, Наталія ВолодимирівнаДосліджено вплив хімічного складу води на технологічні особливості виробництва пива. Запропоновано використання електрохімічної активації води, що забезпечує отримання питної води високої якості – основної сировини у виробництві пива. The influence of chemical composition of water on technological features of beer production is investigated. The use of electrochemical activation of water, which ensures the production of high-quality drinking water, the main raw material for beer production.