Перегляд за Автор "Новак, Валентина Олексіївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Організаційна поведінка(2013) Новак, Валентина Олексіївна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Ільєнко, Оксана ПетрівнаПідручник знайомить читача з особливостями поведінки особистості в організації, формування групової поведінки в організації, з моделями організаційної поведінки особистості, з науковими підходами до інформації та роллю комунікацій в процесах управління, сучасними підходами до формування систем управління організаціями, управління нововведеннями в організації, розкриває зміст та сутність організаційної поведінки в системі міжнародного бізнесу. Даний навчальний посібник написаний відповідно до програми навчальної дисципліни “Організаційна поведінка». Ця дисципліна є рекомендованою навчальною дисципліною варіативної частини ОПП підготовки бакалавра за напрямом 6.030601 «менеджмент», відповідно до Галузевих стандартів вищої освіти Міністерства освіти і науки України. У підручнику представлено усі необхідні матеріали не тільки для засвоєння лекційних та практичних занять, а і для організації повноцінної самостійної роботи студента. Викладений матеріал запропоновано для використання як викладачами, аспірантами, студентами, так і фахівцями підприємств та організацій. Організаційна поведінка - це систематичне вивчення та управління поведінкою і взаєминами людей в організації. Не дивлячись на те, що кожна людина є унікальною, взаємини співробітників в організації та їх поведінку, можна пояснити і навіть передбачити, якщо аналізувати її на індивідуальному, груповому та організаційному рівнях. The textbook introduces the reader to the specific behavior of the individual in the organization, the formation of group behavior in organizations, organizational behavior with models of personality, with a scientific approach to the role of information and communication management processes, modern approaches to the formation of systems of management of organizations, management of innovation in the organization. The authors reveal the content and determine the nature of organizational behavior in the international business. This tutorial is written in accordance with the program of discipline, "Organizational Behavior." This discipline is the recommended optional part of the academic discipline OPP Bachelor direction 6.030601 "Management" In accordance with industry standards for higher education, Ministry of Education and Science of Ukraine. The textbook presents all the necessary materials for learning lectures and workshops, as well as for the organization of independent student work. The material proposed for use by teachers, graduate students, students and specialists of enterprises and organizations. Organizational behavior is seen as the systematic study and control the behavior and relationships of the people in the organization. Despite the fact that each person is unique, the relationship of employees in the organization and their behavior can be explained and even predicted, if we analyze it at the individual, group and organizational levels.Документ Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості(2012) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Бойко, Ірина Анатоліївна; Болотіна, Ірина Миколаївна; Драган, Олена Іванівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Ємцев, Віктор Іванович; Межинська-Бруй, Олена Юріївна; Новак, Валентина Олексіївна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Полінчик-Ярова, Тетяна Володимирівна; Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Стахурська, Світлана Антонівна; Сичевський, Микола Петрович; Скопенко, Наталія Степанівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Ткаченко, Ольга Миколаївна; Федулова, Ірина Валентинівна; Цимбалюк, Людмила Георгіївна; Шекмар, Надія Андріївна; Шматкова, Галина Карпівна; Яцунь, Олександр МихайловичПідручник написаний відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Харчова технологія та інженерія» та відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Економіка і підприємництво». В ньому викладено теоретичні , практичні, організаційні основи та система забезпечення організації виробництва із врахуванням галузевої специфіки діяльності підприємств харчової промисловості України. The textbook is written in accordance with a training programme on the subject «Organization of production at enterprises of food industry», provided by the branch standard of higher education of Ukraine for training of bachelors in the field of knowledge «Food technology and engineering» and in accordance with the curriculum for the subject «Organization of production at enterprises of food industry», provided by the branch standard of higher education of Ukraine for training of bachelors in the field of knowledge «Economy and entrepreneurship». It describes the theoretical, practical and organizational principles and system of providing of organization of production, taking into account industry specifics of activity of the enterprises of food industry of Ukraine.Документ Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості(2011) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Бойко, Ірина Анатоліївна; Болотіна, Ірина Миколаївна; Драган, Олена Іванівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Ємцев, Віктор Іванович; Межинська-Бруй, Олена Юріївна; Новак, Валентина Олексіївна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Полінчик-Ярова, Тетяна Володимирівна; Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Стахурська, Світлана Антонівна; Сичевський, Микола Петрович; Скопенко, Наталія Степанівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Ткаченко, Ольга Миколаївна; Федулова, Ірина Валентинівна; Цимбалюк, Людмила Георгіївна; Шекмар, Надія Андріївна; Шматкова, Галина Карпівна; Яцунь, Олександр МихайловичПідручник написаний відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Харчова технологія та інженерія» та відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Економіка і підприємництво». В ньому викладено теоретичні, практичні, організаційні основи та система забезпечення організації виробництва із врахуванням галузевої специфіки діяльності підприємств харчової промисловості України. The textbook is written in accordance with the curriculum of the subject "The organization of the food industry" that provides an industry standard for higher education in Ukraine Bachelor of field of "Food Technology and Engineering" and in accordance with the curriculum of the course "Organization of production in the food industry "that provides an industry standard for higher education in Ukraine bachelors from the field of" Economics and entrepreneurship ". It laid the theoretical, practical, organizational framework and system of organization of production, taking into account the specifics of the sector of the food industry in Ukraine.Документ Основні заходи та регулювання зовнішньоекономічної діяльності в Україні(2012) Новак, Валентина Олексіївна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Гуріна, Г. С.; Ільєнко, Оксана ПетрівнаПідручник детально знайомить читача з основними принципами регулювання зовнішньоекономічної діяльності, сучасною митною політикою України, особливостями здійснення експортно-імпортних операцій, організацією діяльності суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності на міжнародних товарних ринках, особливостями страхування ризиків при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності тощо.