Перегляд за Автор "Нікітчіна, Тетяна Іванівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масловода у харчових продуктах(2014) Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Нікітчіна, Тетяна ІванівнаВизначений вплив фізико-хімічних властивостей гуміарабіку в процесі його використання у харчових продуктах.Досліджувались зразки харчових емульсій з використанням різної кількості гуміарабіку, як стабілізатору (при сталій масляній фазі) та зразки емульсій з змінною масляною фазою і постійною кількістю стабілізатору. Оптимальний варіант співвідношення водного стабілізатору та масляної фази емульсії характеризується отриманням максимальної кількості часток емульсії розміром до 1 мікрона.