Перегляд за Автор "Нікіфоров, Олександр Валерійович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив моноамонійфосфату на якісні показники продуктів цукрового виробництва(2000) Козявкін, Анатолій Петрович; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Нікіфоров, Олександр ВалерійовичПриведені результати дослідження очищення соку !! сатарації, сиропу з клеровкою та утфелю моноамонійфосфатом. Доведено позитивний вплив моноамонійфосфату на якісні показники цих продуктів, в першу чергу на видалення солей кальцію і зменшення кольоровості.Документ Спосіб одержання рідкого інвертного цукру (Деклараційний патент на винахід № 33453)(2000) Штангеєва, Надія Іванівна; Лагода, Володимир Андрійович; Клименко, Лариса Степанівна; Чмутов, Леонід Михайлович; Хоменко, Іван Миколайович; Нікіфоров, Олександр Валерійович; Ничик, Оксана ВасилівнаСпосіб одержання рідкого інвертного цукру, який включає попереднє очищення клеровки жовтих цукрів, розбавлення клеровки до сиропу, його фільтрування, підкислення сиропу, ферментативний гідроліз цукрози, інактивацію ферменту, контрольне фільтрування сиропу, який відрізняється тим, що для попереднього очищення клеровки використовується моноамонійфосфат в кількості 0,20...0,35 % до маси клеровки та перекис водню в кількості 0,004...0,005 % до маси клеровки, клеровка перед фільтруванням розбавляється водою до вмісту сухих речовин 65...70 %. A method of producing liquid invert sugar, which includes pre-treatment klerovky yellow sugar syrup dilution klerovky up to syrup its filtering, acidified syrup, enzymatic hydrolysis of sucrose, enzyme inactivation, control filtering syrup, wherein, for pre-treatment klerovky using monoammonium in the number 0 20 ... 0.35% by weight of klerovky and hydrogen peroxide in an amount of 0.004 ... 0.005% by weight of klerovky, klerovka before filtering diluted with water to a solids content 65 ... 70 %.