Перегляд за Автор "Окуневська, Світлана Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські» з порошком кісточок червоного винограду (Патент на корисну модель № 121969)(2017) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Окуневська, Світлана ОлександрівнаКорисна модель належить до галузі харчової промисловості, а саме до виробництва січених м'ясомістких напівфабрикатів. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясомістких січених напівфабрикатів з добавкою порошку з кісточок червоного винограду, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювальному та мікробіологічному псуванню виробу під час зберігання. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of minced meat-containing semi-finished products. The utility model is based on the task of developing meat-containing chopped semi-finished products with the addition of red grape seed powder, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.Документ Спосіб виробництва м’ясовмісних напівфабрикатів січених з порошком кісточок червоного винограду (Патент на винахід № 119485)(2019) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Окуневська, Світлана ОлександрівнаВинахід належить до харчової промисловості, а саме до виробництва січених м'ясовмісних напівфабрикатів. В основу винаходу поставлена задача способу виробництва м'ясовмісних січених напівфабрикатів шляхом додавання порошку з кісточок червоного винограду, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювальному та мікробіологічному псуванню виробу під час зберігання. The invention relates to the food industry, namely to the production of minced meat semi-finished products. The invention is based on the method of production of meat-containing cut semi-finished products by adding powder from red grape seeds, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.