Перегляд за Автор "Олефіренко, Анастасія Дмитрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аспекти впровадження системи менеджменту безпечності при виробництві хліба житньо-пшеничного на харчових підприємствах(2022) Олефіренко, Анастасія Дмитрівна; Пащенко, Богдан СергійовичПоказано, що впровадження та функціонування системи менеджменту безпечності зокрема при виробництві хліба житньо-пшеничного є ефективною запорукою створення продовольчої безпеки населення країни особливо в умовах воєнного часу. Це створює сприятливі умов для подальшого розвитку та виходу із неминучої продовольчої та економічної кризи, що може загрожувати держави та населенню в сучасній геополітичній обстановці.Документ Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва хліба житньо-пшеничного для оператора ринку ТОВ «ІНТЕРАГРО РЖИЩІВ»(2022) Олефіренко, Анастасія Дмитрівна