Перегляд за Автор "Оносова, Ірина Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції(2012) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Марина Юріївна; Оносова, Ірина Андріївна; Рачинська, Зоя Петрівна; Топольник, Віра ГригорівнаПриведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв з 50 найменувань рослинної сировини, які можливо використовувати у виробництві алкогольної продукції. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts from 50 names of digister, which it is possible to use in the production of alcoholic goods.Документ Використання методу оцінки антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів лікарської рослинної сировини для формування якості горілки(2011) Оносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр МиколайовичУ статті запропоновано метод отримання водно-спиртових екстрактів із лікарської рослинної сировини. Досліджено антиоксидантну активність 28 настоїв рослинної лікарської сировини з об'ємною часткою етилового спирту 40%. The article suggests a method for obtaining of aqueous-alcoholic extracts is offered from medicinal plant raw materials. The antioxidant activity of 28 infusions of herbals with a volume part of ethyl spirit of 40%.Документ Використання ЯМР- аналізу під час оцінювання якості горілки(2013) Оносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичПроведені дослідження дозволяють запропонувати використання ЯМР-спектроскопії як ефективний кількісний аналітичний метод визначення стану рівноваги водно-спиртової суміші при оцінюванні якості горілки. The conducted researches allow to assume the use of NMR spectroscopy as an effective quantitative analytical method of determining the equilibrium state of a water-alcohol mixture and assessing the quality of vodka.Документ Загальна класифікація харчових добавок, що використовуються у виробництві горілок(2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина Андріївна; Ловягін, Олександр МиколайовичУ статті приведено новітні дані для розробки та класифікації харчових добавок, які використовуються у виробництві горілок та горілок особливих. В статье приведены новейшие данные для разработки и классификации пищевых добавок, которые используются в производстве водки и водки особой. The article presents the latest data for the development and classification of food additives that are used in the production of vodka and vodka special.Документ Оцінка антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів рослинної сировини(2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина АндріївнаПриведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts.