Перегляд за Автор "Осокіна, Ніна Максимівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Газоутримувальна здатність борошна із зерна спельти залежно від сорту(2015) Осокіна, Ніна Максимівна; Любич, Віталій Володимирович; Желєзна (Возіян), ВалеріяУ статті встановлено, що газоутримувальна здатність тіста з борошна спельти та стійкість його під час бродіння істотно залежать від умісту клейковини в зерні, що визначається особливостями сорту. Найвищий показник газоутримувальної здатності встановлено для борошна, одержаного із зерна спельти сорту Зоря України, Schwabenkorn і Австралійська 1 після 90-хвилинного бродіння тіста. Проте для борошна всіх сортів спельти після 60—90-хвилинного бродіння характерне зростання газоутримувальної здатності, яка значно зменшується після цього. Більш стійким до тривалого бродіння є тісто з борошна сортів Зоря України, Schwabenkorn і лінія LPP 1305. Між умістом клейковини в зерні спельти та показником газоутримувальної здатності після 60 хв бродіння спостерігається дуже високий з в ’язок, що надає можливість прогнозувати його величинуДокумент Якість плодів вишні за різних способів заморожування(2015) Осокіна, Ніна Максимівна; Василишина, О. В.У статті проаналізовано зміни якості плодів вишні за різних способів заморожування і шестимісячного зберігання розсипом у розчині цукру та додавання аскорутину.The article analyzes the changes in the quality of cherry fruits by different methods of freezing and six months of storage in bulk in a solution of sugar and the addition of ascorbutin.