Перегляд за Автор "Осіпова, Лариса Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Актуальні проблеми управління виноградно-виноробним комплексом(2014) Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Осіпова, Лариса Анатоліївна; Піддубний, Володимир Антонович; Руднєва, Марина Григорівна; Смирнов, І. Г.; Сологуб, Юрій Іванович; Ткаченко, О. Б.; Шиян, Петро ЛеонідовичПроаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку виноградно-виноробному комплексу світу та України, інноваційні технології у виробництві, управлінні та просуванні виноробної продукції в умовах глобалізаційних процесів. Викладені наукові підходи до формування дестинацій винного туризму. The present state and prospects of the grape-and-winemaking complex development of the world and Ukraine, innovative technologies in the production, management and promotion of winemaking products in the conditions of globalization processes are analyzed. The scientific approaches to the formation of wine tourism destinations are presented.Документ Використання сиропу з чорниці при виготовленні йогурту(2012) Рашевська, Тамара Олексіївна; Макошко, Ю. В.; Осіпова, Лариса Анатоліївна; Лозовська, Т. С.Розроблено вид йогурту із сиропом чорниці. A new type of yogurt with blueberry syrup.Документ Масляна паста "Медова" з рослинними мікронутрієнтами(2012) Любенко, Г. Д.; Іовчева, І. А.; Рашевська, Тамара Олексіївна; Осіпова, Лариса АнатоліївнаРозроблено новий вид масляної пасти "Медова". A new type of butter paste "Medova" was created.Документ Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці(2013) Рашевська, Тамара Олексіївна; Яценко, Ольга Володимирівна; Осіпова, Лариса Анатоліївна; Лозовська, Т. С.Розроблено рецептуру та технологію масляної пасти з мікронутрієнтами чорниці. We developed formulations and technologies of butter pasta with micronutrients of blueberries.