Перегляд за Автор "Паращак, Олег Васильович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив карбюлози на технологічні процеси виготовлення макаронних виробів(2001) Юрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Годунова, Людмила Юріївна; Паращак, Олег ВасильовичВивчено вплив карбюлози як радіозахисної добавки на крихтуватість тіста, граничне напруження зсуву, швидкість пресування, а також на властивості клейковини. Встановлено, що карбюлоза дегідратує клейковину борошна, сприяє зростанню її пружності, підвищує граничне напруження зсуву тіста та швидкість пресування макаронних виробів. From this study concluded that the сarbulose as radioprotective additives has the influence on the friability of the dough, limiting shear stress, speed of pressing, and also on characteristics of the gluten. The gluten of the flour is dehydrated by the сarbulose, the elasticity of the gluten is higher. The limiting shear stress and the speed of the pressing macaroni products are increased with the addition the сarbulose.Документ Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 34992)(2001) Юрчак, Віра Гаврилівна; Левадна, Тетяна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Паращак, Олег ВасильовичСпосіб виробництва макаронних виробів із пшеничного борошна з використанням в рецептурі суміші добавок, які збагачують вироби натуральним білком та поліпшують їх якість. The production method of macaroni foods made of wheat flour with usage of additive mixture which fortifies products with natural protein and improves their quality.