Перегляд за Автор "Паренюк, Ірина Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Механізм для нарізання сирих овочів (Деклараційний патент на корисну модель № 116590)(2017) Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович; Паренюк, Ірина ВікторівнаМеханізм для нарізання сирих овочів, що містить привід, камеру для обробки овочів, завантажувальний бункер та робочий орган, який відрізняється тим, що робочий орган механізму складається з внутрішнього та зовнішнього висічних ножів, шпильок, виштовхуючих шайби та кільця, які рухомо з'єднані з обоймою і прикріплені до поперечини для формування циліндричних та пустотілих трубчастих заготовок. A mechanism for cutting raw vegetables, containing a drive, a chamber for processing vegetables, a loading hopper and a working body, which differs in that the working body of the mechanism consists of internal and external nibbling knives, pins, ejector washers and rings, which are movably connected to the holder and attached to the crossbar for the formation of cylindrical and hollow tubular blanks.Документ Механізм для нарізання сирих овочів (Патент України на корисну модель № 116590)(2017) Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович; Паренюк, Ірина ВікторівнаМеханізм для нарізання сирих овочів містить привід, камеру для обробки овочів, завантажувальний бункер та робочій орган. Робочий орган складається з внутрішнього та зовнішнього висічних ножів, шпильок, виштовхуючих шайби та кільця, які рухомо з'єднані з обоймою і прикріплені до поперечини для формування циліндричних та пустотілих трубчастих заготовок. The mechanism for slicing vegetables contains a drive, a chamber for processing vegetables, a hopper hopper and a working body. The working body consists of internal and external knife knives, studs, pushbuttons and rings, which are movably connected to the clamp and are attached to the cross member for the formation of cylindrical and hollow tubular billets.Документ Раціональна форма овочевих напівфабрикатів та механізм для їх нарізання(2017) Паренюк, Ірина Вікторівна; Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир ВікторовичВідомо, що форма нарізки овочевих напівфабрикатів для фарширування вливає на час теплової обробки та затрати енергії для приготування страви, тому актуальним є дослідження раціональної форми овочевих напівфабрикатів та розробка механізму для їх формування. It is known that the form of cutting of vegetable semi-finished products for stuffing pours on the time of heat treatment and energy consumption for the preparation of food; therefore, it is relevant to study the rational form of vegetable semi-finished products and develop a mechanism for their formation.