Перегляд за Автор "Пастовенська, Анна Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Мікроструктурні дослідження водної суспензії порошку із буряка червоного та кунжуту(2017) Пастовенська, Анна Олегівна; Вашека, Оксана МиколаївнаРозроблено технологію виготовлення сиркової маси, збагаченої мікронутрієнтами із рослинної сировини: порошку із буряка червоного столового, суспензії із насіння кунжуту білого та вітаміну D. Досліджено мікроструктуру водних суспензій рослинних добавок. Встановлено високу здатність обраної рослинної сировини до взаємодії із водною фазою збагаченої сиркової масиДокумент Удосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутом(2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Пастовенська, Анна ОлегівнаПротягом останніх років спостерігається досить високий попит на споживання сиркових мас. Така їх популярність зумовлена високою харчовою цінністю, поживними властивостями, а також органолептичними показниками. In recent years there has been quite a high demand for cheese mass consumption. Such popularity is due to their high nutritional value, nutritional and organoleptic characteristics.