Перегляд за Автор "Пахальчук, Олександр Юрійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Капустян, Валерій Анатолійович; Бабанова, Дар'я Олексіївна; Барилов, Мирослав Ігорович; Соломінській, Олексій Андрійович; Пахальчук, Олександр ЮрійовичПроведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.Документ Розробка технології пряного соусу на основі цитрусових(2019) Пахальчук, Олександр Юрійович; Фурманова, Юлія ПетрівнаУ публікації висвітлено результати досліджень із удосконалення технології солодких пряних соусів на основі цитрусових плодів з використанням пряних спецій. The publication highlights the results of research to improve the technology of sweet spicy sauces based on citrus fruits using spices.Документ Розширення асортименту солодких пряних соусів з використанням цитрусових плодів(2019) Пахальчук, Олександр Юрійович; Фурманова, Юлія ПетрівнаУ публікації висвітлено технологічні аспекти приготування інноваційного цитрусового соусу. The publication highlights technological aspects of innovative citrus sauce.