Перегляд за Автор "Петік, Ігор"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив величини кислотного числа на процес нейтралізації жирних кислот в системі вода-гліцерин-етанол(2014) Петік, Ігор; Бєлінська, Ганна; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаТехнологія лужної нейтралізації жирів у мильно-лужному середовищі в системі розчинників вода-гліцерин-етанол забезпечує максимально ефективне розділення фаз, мінімальні втрати нейтрального жиру і більш раціональну переробку вторинних продуктів. Technology neutralize alkaline soap and fats in alkaline medium in a solvent system water-glycerol-ethanol provides the most efficient phase separation, the minimum loss of neutral fat and more rational processing of secondary products.Документ Дослідження ефективності нейтралізації жирів в системі полярних розчинників(2014) Петік, Павло Федорович; Петік, Ігор; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаВстановлено кількісну залежність часу проведення нейтралізації і розділення емульсії нейтралізуючий розчин : олія від співвідношення компонентів нейтралізуючого розчину (води, етанолу і гліцерину) для обґрунтування раціонального складу системи ВГЕ щодо ефективності нейтралізації жирів. Підтверджено пріоритет використання даної системи в нейтралізації олій системи вода-гліцерин-етанол зі співвідношенням 30 : 40 : 30 відповідно. Established quantitative dependence of neutralization and separation of the emulsion neutralizing solution: oil ratio of the components of neutralizing solution (water, ethanol and glycerol) to justify the rational structure of the system on the effectiveness neutralize HEV fat. Confirmed priority use of the system to neutralize oil-water systems glycerol-ethanol with the ratio of 30: 40: 30 respectively.