Перегляд за Автор "Пилипенко, Ірина Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Проект цеху по виробництву сухих дитячих каш на підприємстві потужністю переробки молока 180 т за добу(2020) Пилипенко, Ірина ВіталіївнаДокумент Удосконалення технології йогурту грецького(2022) Пилипенко, Ірина Віталіївна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаУраховуючи особливості технології, виробництво йогурту грецького є досить непродуктивним та потребує високовартісного обладнання. Для того, щоб у повній мірі задовольнити ринкові потреби у йогурті грецькому, необхідно удосконалити технологію його виробництва шляхом відновлення молока із заданим підвищеним вмістом сухих речовин.