Перегляд за Автор "Плотнір, О. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вертикальні кристалізатори в цукровому виробництві(1995) Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Потельчак, В. А.; Плотнір, О. В.; Петров, С.Використання вертикальних кристалізаторів з подовженним терміном перебування в них утфелю при швидкості охолодження в межах 0,23 град./год. Забезпечує умови кристалізації, які сприяють одержанню якісних цукрових утфелів, поліпшують гранулометричний склад кристалів, забезпечують краще виснаження міжкристального розчину.Документ Вплив рециркуляції на показники роботи кристалізаційних схем цукрового виробництва(1994) Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Плотнір, О. В.; Потельчак, В. А.Наведено вплив величини рециркуляту в кристалізаційних системах на кількість випареної води в вакуум – апаратах. Показано, що збільшення частки рецикуляції зменшує енергетичні витрати на випаровування води у вакуум – апаратах відносно одиниці маси отриманого цукру. Given effect of the value recycle in crystallization systems on the amount of water evaporated in a vacuum – pans. It is shown that increasing the proportion recirculation reduces energy costs for water evaporation in a vacuum – pans the relative unit mass produced sugar.