Перегляд за Автор "Полешко, Н. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Антиоксидантна здатність винограду та виноматеріалу з нього і вплив на здоров’я людини(2015) Бабич, Ірина Михайлівна; Полешко, Н. В.У час стрімкого розвитку науки й техніки, загострення екологічних проблем, мутації збудників захворювань важливим є збереження здоров’я, посилення ослаблених захисних сил організму. Офіційна медицина світу все більше схиляється до того, що у лікуванні захворювань різної складності слід звертатися не лише до хімічних препаратів, а й до корисних для нашого організму рослин. At the time of rapid development of science and technology, worsening environmental problems, mutations are important pathogens maintaining health, strengthen weakened defenses. Official medicine world more inclined to think that in the treatment of diseases of varying complexity should apply not only to chemicals but also beneficial to our body plant.Документ Малопоширені сорти винограду в Україні(2015) Бабич, Ірина Михайлівна; Полешко, Н. В.; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир ПавловичОсновним напрямком розвитку виноробної галузі України в нових економічних умовах є раціональне використання ресурсів, удосконалення технології переробки винограду та покращення якості винопродукції. Результати досліджень показали, що на якісні показники виноматеріалів, формування смакових і ароматичних властивостей впливають якість сировини і технологія виробництва. The main focus of the wine industry Ukraine in the new economic conditions is a rational use of resources, improving processing technology and improve the quality of grapes vynoproduktsiyi. The results showed that the quality indicators wine, the formation of taste and aromatic properties affect the quality of raw materials and production technology.