Перегляд за Автор "Попова, Дар`я Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання рослинних шротів у виробництві затяжного печива спеціального призначення(2016) Попова, Дар`я Олександрівна; Петренко, Микола Миколайович; Дорохович, Антонелла МиколаївнаРозглянуто можливість збагачення затяжного печива рослинним шротами, що містять білок та клітковину. Досліджено вплив нової сировини на структурно-механічні властивості емульсії та затяжного тіста. Використання шротів дозволяє отримати печиво функціонального призначення, збагачене білками і харчовими волокнами грибів, льону, рапсу, розторопші. The possibility of a protracted cookies enrichment plant meal containing protein and fiber. The influence of new materials for structural and mechanical properties of the emulsion and protracted test. Use meal provides a cookie functionality, enriched with proteins and dietary fiber mushrooms, flax, rape, thistle.Документ Розробка затяжного печива, збагаченого харчовими волокнами і білковими компонентами(2016) Попова, Дар`я Олександрівна; Петренко, Микола Миколайович; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаСеред усіх видів борошняних кондитерських виробів затяжне печиво найбільше відповідає вимогам нутріціології щодо вмісту макро- і мікронутрієнтів, однак в його хімічному складі відчувається дефіцит харчових волокон та білків. Among all types of pastry products prolonged biscuits meets most threpsology contents of macro- and micronutrients, but its chemical composition is a shortage of dietary fiber and protein.