Перегляд за Автор "Прокопенко, Олеся В'ячеславівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення оптимальних режимів НВЧ-оброблення зерна соризу(2014) Прокопенко, Олеся В'ячеславівна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Фурманова, Юлія ПетрівнаСтворення інноваційних харчових продуктів спонукає науковців шукати нові підходи до оброблення сировини. Оброблення зернової сировини у електромагнітному полі надвисокої частоти (ЕМП НВЧ) розширює можливості підготовки та подальшого отримання продуктів з різними технологічними властивостями. Дослідження будь-яких технологічних процесів вимагає визначення їх оптимальних режимів. Creating innovative food encourages researchers to seek new approaches to processing raw materials. Manufacture of grain raw material in high frequency electromagnetic field (EMF UHF) enhances the training and further obtain products with different technological properties. Research any processes requires the definition them optimally.Документ Дослідження технологічних властивостей зерна соризу(2014) Прокопенко, Олеся В'ячеславівна; Супрун-Крестова, Олена ЮріївнаПроведені дослідження технологічних властивостей зерна соризу говорять про його добру технологічність та дають змогу обгрунтувати можливість подальшого його використання при виробництві круп'яних продуктів швидкого приготування. Past studies of technological properties of grain soryzu talk about its good processability and allow you the opportunity to further justify its use in the production of cereal products to fast food.