Перегляд за Автор "Пророка, Віктор Леонідович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Пельмені з додаванням мигдалю (Патент на корисну модель № 74801)(2012) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пророка, Віктор Леонідович; Пешук, Людмила ВасилівнаВ основу корисної моделі поставлено задачу створення пельменів, до складу яких входить мигдаль смажений, який має високу харчову та поживну цінність, та розширення асортименту даного виду напівфабрикату. The basis of the utility model the task creation ravioli, which include roasted almonds, which has high nutritive and nutritive value, and expand the range of this type of semi-finished products.Документ Пельмені з додаванням селери(Патент на корисну модель 74802)(2012) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пророка, Віктор ЛеонідовичРозроблено, пельмені з додаванням селери, які містять яловичину першого сорту жиловану, свинину жирну жиловану, яйця або меланж, борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно на присипку, цибулю ріпчасту, олію соняшникову, сіль кухонну, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять куряче філе 18,2-21,2%, коренеплід селери варений 8,1-11,2% та коріандр мелений 0,05-0,13%. Developed, with the addition of celery dumplings containing beef first grade trimmed, trimmed pork fat, eggs or egg products, wheat flour, flour for powder, onion, sunflower oil, salt, ground black pepper, characterized in that the additional containing chicken 18,2-21,2%, celery root boiled 8,1-11,2% and coriander powder 0,05-0,13%.Документ Пельмені з мигдалем та чорнилами кальмара(Патент на корисну модель 74799)(2012) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пророка, Віктор ЛеонідовичРозроблено, пельмені з мигдалем та чорнилами кальмара, що містять свинину жирну жиловану, яйця або меланж, борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно на присипку, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, перець чорний мелений, олію соняшникову, які відрізняються тим, додатково містять куряче філе 27,0-31,8%, мигдаль смажений подрібнений 0,3-0,5%, батон гідратований 3,2-4,0%, свинину нежирну жиловану 2,6-5,6%, корицю мелену 0,01-0,02% та чорнила кальмара або каракатиці 0,2-0,3%. Developed, with almond dumplings and squid ink containing pork fat trimmed, eggs or egg products, wheat flour, flour for powder, onion, salt, ground black pepper, sunflower oil, characterized in further contain chicken 27 ,0-31, 8%, chopped roasted almonds 0.3-0.5%, 3,2-4,0% hydrated loaf, pork lean trimmed 2,6-5,6%, ground cinnamon 0,01-0 , 02% and squid or cuttlefish ink 0.2-0.3%.Документ Пельмені з селерою та шпинатом(Патент 74800)(2012) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пророка, Віктор ЛеонідовичРозроблено, пельмені з селерою та шпинатом, які містять яловичину першого сорту жиловану, свинину жирну жиловану, яйця або меланж, борошно пшеничне вищого ґатунку, борошно на присипку, цибулю ріпчасту, олію соняшникову, сіль кухонну, перець чорний мелений, які відрізняються тим що додатково містять куряче філе 18,2-21,2%, коренеплід селери варений 8,1-11,2%, коріандр мелений 0,05-0,13% та сік або пюре шпинату 1,1-2,2%. A, ravioli with celery and spinach containing beef first grade trimmed, trimmed pork fat, eggs or egg products, wheat flour, flour for powder, onion, sunflower oil, salt, ground black pepper, characterized in that the additional containing chicken 18,2-21,2%, celery root boiled 8,1-11,2%, 0,05-0,13% coriander powder and juice or puree of spinach 1,1-2,2%.