Перегляд за Автор "Процан, Н. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Зміна метаболізму спиртових дріжджів під дією магнітного поля(2009) Зубченко, Віктор Сергійович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Процан, Н. В.Досліджено вплив постійного магнітного поля на метаболізм спиртових дріжджів Saccharomyces cerevisiae У-563, які використовують при зброджуванні цукровмісної сировини. Визначено оптимальні значення постійного магнітного поля і тривалість його дії для максимального накопичення сивушного масла.Документ Стабілізація спиртоутворюючої здатності дріжджів при зброджуванні сусла підвищеної концентрації(2011) Зубченко, Віктор Сергійович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Процан, Н. В.Досліджено вплив постійного магнітного поля крохмалевмісна сировина дріжджів Saccharomyces cerevisiae y-5010, які використовують при зброджуванні крохмалевмісної сировини. Визначено оптимальні значення та тривалість дії постійного магнітного поля для стабілізації спиртоутворюючої здатності дріжджів Saccharomyces cerevisiae y-5010 під час зброджування сусла підвищеної концентрації.