Перегляд за Автор "Пчеленко, Анастасія Євгеніївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Наукове обґрунтування і розроблення технології фруктових соусів для борошняних страв аюрведичного призначення(2023) Пчеленко, Анастасія ЄвгеніївнаДокумент Система управління безпечністю харчової продукції для громадського харчування(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Білоусова, Людмила Ігорівна; Пчеленко, Анастасія ЄвгеніївнаМетою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.