Перегляд за Автор "Пєтухова, Інна Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб введення олієвмісної рідкої сировини у комбікорми (Патент на корисну модель № 112331)(2016) Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович; Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Пєтухова, Інна СергіївнаВ основу корисної моделі покладено удосконалення способу введення олієвмісної рідкої сировини в комбікорми, що дозволяє зменшити окиснення жирів рослинного походження і підвищити термін зберігання комбікормів, зменшити мікробіологічне забруднення та перевести частину білкових речовин в рідкий стан. The invention is based on the improvement of the method for introducing an olive containing liquid feed into the feed, which allows to reduce the oxidation of vegetable fats and to increase the shelf life of the mixed fodders, to reduce the microbiological contamination and to transfer some of the protein substances to the liquid state.Документ Стан та перспективи розвитку зерносушильної техніки(2014) Лабжинська, Маргарита Юріївна; Пєтухова, Інна Сергіївна; Гапонюк, Ігор Іванович; Пазюк, Вадим МихайловичПроведений аналіз сучасних методів сушіння свідчить про те, що наряду з „механічним", кондуктивним, контактним, вакуумним, радіаційним зневодненням та використання сучасних методів інтенсифікації процесу сушіння високочастотного, акустичного, вібраційного та інших, найбільш поширені конвективний та комбінований.Документ Створення оптимальних кормових сумішей за хімічним складом(2016) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир Анатолійович; Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Пєтухова, Інна СергіївнаВ статті наведенні дослідження з визначенням основних хімічних показників якості кормової суміші із зернової та олійної сировини. Запропоновано використання оптимізації, при виробництві кормових сумішей з урахуванням їх хімічного складу і ціни. Отримані суміші володіють більш збалансованим хімічним складом в порівнянні з окремо взятими компонентами. The article studies pointing to the definition of basic chemical indicators of quality forage mixture of grain and oilseeds. The use of optimization in the production of feed mixtures based on their chemical composition and price. The resulting mixture has a balanced chemical composition compared to the individual components.