Перегляд за Автор "Рашко, Яніна Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз способів моніторингу температури хлібопекарських виробів в системі HACCP(2020) Рашко, Яніна Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВизначальною критичною контрольною точкою виробництва хлібопекарської продукції є стадія випікання. Вибір методу моніторингу температури випікання хлібопекарської продукції має враховувати специфічність одиниці обладнання в якому проводиться власне процес випікання виробівДокумент Вимірювальні пристрої температури в системі управління безпечністю(2020) Рашко, Яніна Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВажливим аспектом функціонування системи менеджменту безпечності харчової продукції є вибір дієвого способу моніторингу для контролю параметрів технологічної операції. Встановлення критичних меж процесу дозволяє уникнути ризикових наслідків пов'язаних зі здоров'ям споживачів. В роботі проаналізовано оформлення датчиків температури, які розміщено в обладнання та ручних , що застосовують для контролю хлібобулочного виробу на виходіДокумент Особливості SWOT-аналізу хлібопекарського підприємства(2019) Рашко, Яніна Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаДля здійснення стратегічного аналізу зовнішнього та внутрішнього середовищ застосовують процедури SWOT-аналізу, головна мета якого – забезпечити процес стратегічного планування інформацією про сильні і слабкі сторони цієї стратегії щодо її можливостей та існуючих загроз. For strategic analysis of the external and internal environments, SWOT analysis procedures are used, the main purpose of which is to provide the strategic planning process with information about the strengths and weaknesses of the strategy in relation to its opportunities and existing threats.