Перегляд за Автор "Рибаченко, Максим Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Забезпечення продуктів харчування білковими інгредієнтами(2023) Корецька, Ірина Львівна; Рибаченко, Максим Сергійович; Кравчук, Надія МиколаївнаРозглянуто необхідність розробки дієтичних продуктів харчування та доцільність використання білкововмісної рослинної сировини у технології виробництва соусів. Використання сочевичного та інших видів борошна із бобових, багатих білком, мінералами, харчовими волокнами, антиоксидантами та поліфенолами, поєднання запропонованих співвідношень усіх компонентів забезпечує оригінальні органолептичні показники соусів типу «Бешамель» та водночас надає їм дієтичних властивостей, підвищує харчову та біологічну цінністьДокумент Моделювання технології супів для спеціалізованого кафе(2022) Рибаченко, Максим СергійовичДокумент Розробка технології соусів з підвищеним вмістом білкових речовин для дієтичного харчування(2024) Рибаченко, Максим Сергійович