Перегляд за Автор "Рибачук, Віталій Анатолійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Антиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв з чайної продукції(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Рибачук, Віталій АнатолійовичЗавдяки підвищеним антиоксидантним характеристикам водно-спиртові настої з чайної продукції є перспективними напівфабрикатами для технології алкогольних напоїв при реалізації у закладах ресторанного господарства. Due to the increased antioxidant characteristics, water-alcohol infusions from tea products are promising semi-finished products for the technology of alcoholic beverages when sold in restaurants.Документ Розробка технології солодких страв аюрведичного спрямування(2024) Рибачук, Віталій АнатолійовичДокумент Розроблення рецептури солодких страв із використанням пектиновмісної сировини для спеціалізованого кафе(2022) Рибачук, Віталій Анатолійович