Перегляд за Автор "Рогова, Катерина Іванівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспектива розробки збалансованих продуктів для харчування спортсменів на м’ясній основі(2015) Рогова, Катерина Іванівна; Пешук, Людмила ВасилівнаЗбалансованість харчування може бути досягнута за рахунок спеціалізованих м'ясопродуктів для спортсменів, при розробці яких важливе значення має компонентний склад використовуваної сировини, що дозволяє регулювати харчову цінність, а також прогнозувати очікуваний терапевтичний ефект. Однією з умов створення таких продуктів є комбінування м'ясної та рослинної сировини, з метою створення продукту, найбільш відповідного до потреб організму спортсмена. Balanced nutrition can be achieved by specialized meat for athletes, the development of which important component structure of the raw materials used to regulate the nutritional value and predict the expected therapeutic effect. One of the conditions for the establishment of such products is a combination of meat and vegetable raw materials in order to create a product most suitable to the needs of an athlete.Документ Шинка варена з м'ясом оленя (Патент на корисну модель № 83975)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Рогова, Катерина ІванівнаОснова корисної моделі полягає у створенні нової композиції для виготовлення шинок шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними , отримати продукт з підвищеними органолептичними властивостями та досягнути його збалансованості за амінокислотним складом.