Перегляд за Автор "Рябченко, Анна Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб просвітлення яблучного соку (Патент на винахід № 93326)(2011) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Рябченко, Анна ОлегівнаСпосіб просвітлення яблучного соку, що передбачає його адсорбційне оброблення і який відрізняється тим, що як сорбент застосовують шунгіт в концентрації 1,0-2,0 мас. % при нагріванні яблучного соку до 40-60ºС протягом 20-40 хв. Method enlightenment apple juice, which provides its adsorption processing and wherein that as sorbent used zhung in concentration 1.0-2.0 wt. % Apple juice when heated to 40-60 º C for 20-40 minutes.Документ Спосіб прояснення яблучного соку (патент на корисну модель №52814)(2010) Мельник, Людмила Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Рябченко, Анна ОлегівнаСпосіб прояснення яблучного соку, що передбачає адсорбційне оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що як реагент використовують природний мінерал – шунгіт у концентрації 1,0-2,0 мас.% при нагріванні яблучного соку до 40-60ºС, тривалості оброблення 20-40 хв. Method clarification of apple juice, which involves adsorption processing of apple juice, characterized in that the reagent used natural mineral - shungite at a concentration of 1.0-2.0 wt.% Apple juice when heated to 40-60 º C, the duration of treatment 20-40 minutes.