Перегляд за Автор "Саган, Христина Іванівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи використання рослинного молока при виробництві органічних цукристих кондитерських виробів(2021) Саган, Христина Іванівна; Лавренюк, Аліна Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаВ даній роботі описано перспективність виробництва органічних безлактозних молочних цукерок та щербету. В якості альтернативі тваринній молочній сировині запропоновано використовував рослинне молоко та кокосове масло. Досліджено вплив заміни рецептурних компонентів на технологічні параметри виробництва молочних цукерок та щербету. На основі проведеної органолептичної оцінки виробів відмічено перспективність використання вівсяного молока замість коров’ячого. This paper describes the prospects for the production of organic lactose-free milk candies and sherbet. As an alternative to animal milk raw materials, it was proposed to use vegetable milk and coconut butter. The influence of the replacement of recipe components on the technological parameters of the production of milk candies and sherbet was studied. Based on the organoleptic evaluation of the products, the perspective of using oat milk instead of cow's milk was noted.Документ Розробка східних солодощів на основі насіння гарбузу органічного походження(2022) Саган, Христина Іванівна; Потилко, Зоряна Ігорівна; Кохан, Олена ОлександрівнаУ даній роботі досліджено можливість виготовлення органічного веганського кондитерського виробу щербету шляхом заміни коров’ячого молока на молоко насіння гарбуза. Відмічено необхідність встановлення раціональних параметрів уварювання молочного сиропу та його збивання для отримання дрібнокристалічної щербетної маси. Запропоновано замінити ядра горіхів ліщини на насіння гарбуза. Встановлено, що розроблений виріб володіє відмінними органолептичними показниками та зниженою калорійністю. In this work, the possibility of making organic vegan sherbet confectionery by replacing cow's milk with pumpkin seed milk is investigated. The need to establish rational parameters for boiling milk syrup and whipping it to obtain fine-crystalline sherbet mass was noted. It is proposed to replace hazelnut kernels with pumpkin seeds. It was established that the developed product has excellent organoleptic indicators and reduced calorie content.Документ Розробка цукерок типу м´який грильяж на основі продуктів переробки гарбуза(2020) Потилко, Зоряна Ігорівна; Саган, Христина Іванівна; Кохан, Олена ОлександрівнаУ даній роботі наведено результати досліджень спрямованих на отримання фруктового грильяжу з використанням продуктів перерорбки гарбуза та з додатковим внесенням насіння чіа. З метою зниження цукровмісту цукерок запропоновано замінити цукор на полідекстрозу у кількості 50%. Проведені дослідження дали можливість отримати вироби із відмінними органолептичними показниками,які можна виробляти на діючому кондитерському обладнанні. This work presents the results of research aimed at obtaining fruit grillage using pumpkin processing products and with the addition of chia seeds. In order to reduce the sugar content of candies, it is proposed to replace sugar with polydextrose in the amount of 50%. The conducted research made it possible to obtain products with excellent organoleptic indicators, which can be produced on existing confectionery equipment.