Перегляд за Автор "Сазоновa, Дарія Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив дієтичних добавок на структуроутворення солодких страв(2017) Сазоновa, Дарія Юріївна; Люлька, Олександр Миколайович; Лявинець, Георгій МихайловичМета досліджень полягала в розробці рецептур, технології та оцінці споживчих властивостей піноподібної солодкої страви «Повидлянка». Завдання дослідження включали розробку солодкої страви із заданими споживчими властивостями; дослідженні основних властивостей піни та особливостей її формування в залежності від додавання дієтичних добавок їх оптимальної концентрації в системі. The purpose of research was to develop recipes, technology assessment and consumer properties spumy desserts "Povydlyanka." Research objectives included developing a sweet dish with the set consumer properties; study the basic properties of the foam and features its formation based on adding dietary supplements to optimal concentration in the system.