Перегляд за Автор "Самойленко, І. П."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю(2011) Самойленко, І. П.; Корецька, Ірина Львівна; Фоменко, Веніамін ВасильовичДосліджені процеси черствіння бісквітних напівфабрикатів. Processes of a cherstvleniye of biscuit semi-finished products are investigated.Документ Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів(2011) Самойленко, І. П.; Корецька, Ірина Львівна; Ковалевська, Єлизавета ІванівнаДосліджено гідрофільні властивості різних гідро колоїдів. Вивчено вплив камеді гуару, камеді ксантану, камеді рожкового дерева на ціноутворення та стабільність піни. Визначення концентрацію додавання камедей для покращення якісних властивостей бісквітних напівфабрикатів.Документ Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури(2013) Самойленко, І. П.; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПроведені дослідження з метою вивчення властивостей модифікованих крохмалів. The properties of modified starches have been investigated.Документ Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем(2012) Самойленко, І. П.; Корецька, Ірина Львівна; Ковалевська, Єлизавета ІванівнаДосліджено вплив концентрації різних модифіковані крохмалів на фізико-хімічні параметри емульсії. The influence of different concentrations of modified starches on physical and chemical parameters of emulsions been investigated.