Перегляд за Автор "Свідерська, Олександра Ігорівна"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Барабанний апарат для сушіння сипких продуктів (Патент на винахід № 63512)(2004) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович; Свідерська, Олександра ІгорівнаБарабанний апарат для сушіння сипких продуктів включає корпус, привід і опори ротора, барабан, пристрої завантаження і вивантаження продукту, ротор з трубами нагріву повітря, скребками і лопатками, труби підведення і відведення пари, отвори підведення і відведення повітря. Під циліндричним дном барабана, по його довжині, встановлено підігрівник повітря, в зоні завантаження продукту - розподільчу насадку довжиною у співвідношенні до довжини барабану 1:5, а в зоні вивантаження продукту по довжині барабана в задній верхній його частині виконані поздовжні щілеподібні отвори. Drum apparatus for drying bulk products has housing, drive and supports for the rotor, drum, appliances for loading and discharge of product, rotor with pipes for heating air, scrapers and paddles, pipes for steam supply and discharge, openings for air supply and discharge. Under the cylindrical bottom of the drum, in its length, there is installed an air heater, in the zone of the product loading – dispenser nozzle with length in ratio to the length of the drum 1:5. And in the zone of the product discharge in length of the drum, in its back upper part, there are provided long slot-like openings.Документ Дослідження ефективних теплофізичних характеристик пивної дробини(2004) Свідерська, Олександра Ігорівна; Яровий, Володимир ЛеонідовичЗа результатами аналізу експериментальних даних запропоновані залежності ефективних теплофізичних характеристик пивної дробини від температури. The analysis of the experimental data suggested dependence of effective thermal characteristics of beer pellet temperature.Документ Дослідження теплофізичних характеристик дробини пивної(2004) Свідерська, Олександра Ігорівна; Яровий, Володимир Леонідович; Ткач, Леонід ПавловичДля технологічних і конструкторських розрахунків процесу сушіння і зберігання продукту необхідні знання фізичних і теплофізичних властивостей пивної дробини. Але при їх визначенні інтенсивність процесів має бути такого ж порядку, що і у виробничих умовах, і потрібні саме ефективні значення теплофізичних характеристик. Такі вимоги задовольняє метод комплексного теплометричного визначення теплофізичних характеристик вологих продуктів.Документ Монтаж та технічний сервіс обладнання(2017) Мирончук, Валерій Григорович; Люлька, Дмитро Миколайович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Свідерська, Олександра ІгорівнаВ навчальному посібнику наведено низку практичних робіт для вирішення завдань виконання і розрахунку складових частин монтажних робіт та технічного сервісу обладнання. Кожна робота містить теоретичні основи, приклади розрахунку, варіанти завдань для самостійної роботи, запитання для самоперевірки. Навчальний посібник розрахований для студентів вищих навчальних закладів, що спеціалізуються в галузі технологічного обладнання переробних та харчових виробництв. Може бути корисний для студентів і фахівців споріднених спеціалізаційДокумент Особливості процесу сушіння пивної дробини(2004) Свідерська, Олександра Ігорівна; Яровий, Володимир ЛеонідовичДано оцінку основних фізичних і теплофізичних характеристик пивної дробини з метою визначення тепломасообмінних характеристик процесу її сушіння зі збереженням усіх корисних властивостей вихідного продукту для подальшого використання як харчових добавок.Документ Сучасні методи й обладнання для зневоднення пивної дробини механічним шляхом(2010) Свідерська, Олександра Ігорівна; Яровий, Володимир ЛеонідовичНаводяться дані щодо розробки і застосування механічного обладнання для зневоднення вторинної сировини пивоварних заводів, зокрема пивної дробини, з метою її подальшої переробки і зменшення кількості відходів виробництва. Information is resulted about development and use of mechanical equipment for dehydration of the second raw material of breweries, in particular beer pellet, with the purpose of its further processing and diminishing of amount of wastes of production.Документ Фізичні моделі процесу механічного зневоднення пивної дробини(2012) Цушко, Л. Г.; Свідерська, Олександра ІгорівнаПроведені теоретичні та експериментальні дослідження, на основі яких розроблена методика дослідження зневоднення пивної дробини механічним шляхом. На основі диференціальних рівнянь другого порядку розроблена математична модель зневоднення пивної дробини при постійному зовнішньому навантаженні. Theoretical and experimental studies onbasis of which developed a method of research dehydration of beer pellet by mechanical means. On the basis of second order differential equations developed a mathematical model of dehydration of beer pellet at constant external load.