Перегляд за Автор "Слобожан, А. О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи виробництва та використання збалансованих композиційних безглютенових сумішей(2014) Грищенко, Анна Миколаївна; Слобожан, А. О.Виготовлення та реалізація безглютенових хлібобулочних виробів викликає ряд проблем, пов'язаних з організацією виробництва, контролю якості сировини, готової продукції та реалізацією виробів внаслідок їх швидкого черствіння. Саме тому такий хліб виготовляють спеціалізовані заводи і реалізовують продукцію через інтернет-магазини та фірми. Широким попитом користуються суміші для приготування хлібобулочних виробів, тістечок та печива в домашніх умовах. Production and sales of gluten-free baked goods is number of problems related to the organization of production, quality control of raw materials, finished products and sells products due to their rapid cherstvenie. It such as bread made specialized factories and sell products through online shops and businesses. Broad demand for mixtures cooking baked goods, pastries and cookies at home.